Un incident șocant a avut loc în localitatea spaniolă Sant Andreu de la Barca din provincia Barcelona (comunitatea autonomă Catalonia), când Abdur, un bărbat originar din Bangladesh în vârstă de 37 de ani și proprietar al barului „El Sibarita de la Barca”, a ajuns la secția Poliției Locale cu o leziune serioasă a penisului care încă sângera.

După cum relatează publicația El Mundo, incidentul petrecut pe 31 mai 2021 a fost urmat de o serie de evenimente care au dus la arestarea Tanyei, o angajată și conațională a lui Abdur, pentru că i-ar fi amputat penisul cu un cuțit. Acest caz a declanșat un proces judiciar care ar putea duce la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru femeia acuzată.

- Continuarea după publicitate -

Victima a explicat poliției că Tanya, acum în vârstă de 52 de ani, a comis în mod intenționat acest act violent împotriva sa, însă femeia a prezentat o versiune diferită a evenimentelor. Ea a susținut că victima a încercat să o violeze și ea ar fi acționat în legitimă apărare.

Poliția a arestat-o pe presupusa agresoare ​​și apoi cazul a fost transferat la Mossos d’Esquadra pentru investigații suplimentare. Camerele de securitate ale barului și mărturiile martorilor, inclusiv ale clienților stabilimentului, au pus la îndoială versiunea Tanyei.

Judecătoria de instrucție numărul 5 Martorell, specializată în cazuri de violență domestică, a dispus arestarea provizorie a acuzatei dar în luna mai a acestui an, aceasta a fost eliberată în așteptarea procesului care va avea loc la Tribunalul Barcelona în lunile următoare.

- Continuarea după publicitate -

Acuzația împotriva sa este gravă și ar putea duce la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru infracțiunea de vătămare sub formă de mutilare genitală. Ministerul Public, în rezumatul său, a prezentat o versiune a evenimentelor foarte diferită de declarația inițială a Tanyei către poliție. Potrivit acuzării, ea și patronul ei aveau o relație din 2017, când a început să lucreze ca ospătăriță la barul acestuia.

Relația dintre cei doi devenise mai serioasă și locuiau împreună din 2019. La momentul incidentului, patronul inaugurase un alt bar și se mutase, iar angajata sa a continuat să lucreze în barul din Sant Andreu de la Barca.

Potrivit procurorului, în noaptea incidentului, Abdur a venit la bar să-l închidă, dar Tanya a decis să rămână și să le pregătească cina pentru amândoi. Situația a degenerat când femeia i-ar fi propus șefului în mod insistent să facă sex cu ea. În ciuda refuzului acestuia, acuzata l-ar fi convins să-și dea jos pantalonii pentru a face măcar sex oral.

Conform rechizitoriului, în timp ce bărbatul stătea întins pe canapea, femeia i-ar fi acoperit ochii cu ceva pe motiv că i-ar fi rușine să o vadă în ipostaza respectivă. Ulterior, în mod șocant și extrem de violent, femeia i-ar fi tăiat penisul cu un cuțit, provocându-i o amputare completă.

Agresiunea a avut consecințe devastatoare pentru Abdur, care a suferit o amputare completă a penisului la aproximativ doi centimetri de bază. A trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale reconstructive, dar sechelele includ o dezintegrare a membrului, necesitatea unei proteze, precum și dificultăți de urinare care vor presupune intervenții chirurgicale suplimentare.

- Continuarea după publicitate -

Victima a petrecut aproape 40 de zile într-un spital și a avut nevoie de peste 150 de zile pentru a se recupera. În tot acest timp, nu a putut să administreze cele două baruri pe care le deținea.

În afară de pedeapsa cu închisoarea, acuzarea solicită un ordin de restricție care să o împiedice pe Tanya să se apropie sau să comunice cu Abdur pentru o perioadă de peste 10 ani.

De asemenea, agresoarei i se cere să plătească despăgubiri de peste 200.000 de euro care să acopere consecințele fizice și emoționale ale lui victimei, precum și pierderea veniturilor pe care a suferit-o din cauza incapacității de a munci în timpul recuperării.

Procesul va continua la Tribunalul din Barcelona în următoarele luni și va stabili cauzele acestui incident teribil, precum și motivul care a determinat-o pe Tanya să comită un atac atât de violent împotriva șefului și fostului său partener, cu care avusese nu demult o relație sentimentală de patru ani.

- Continuarea după publicitate -