O familie de români formată din trei persoane și un italian a fost descoperită că ascundeau o plantație de marijuana în interiorul locuinței lor. Plantele (cannabis sativa) aveau o înălțime cuprinsă între 150 și 200 de centimetri.

După cum relatează Roma Today, meritul acestei descoperiri aparține carabinierilor din La Storta (a 51-a zonă a Romei), ei fiind cei care au identificat această activitate ilegală.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Roma Today

În consecință, toate cele patru persoane implicate au fost arestate sub acuzația de producere și deținere de substanțe stupefiante pentru trafic de droguri.

Oamenii legii au localizat locuința românilor, situată în zona La Giustiniana, unde locuiau toți cei patru suspecți – soț și soție de naționalitate română, ambii în vârstă de 50 de ani, fiica lor în vârstă de 27 de ani și partenerul acesteia, un italian de 32 de ani.

La percheziția efectuată de carabinieri au fost descoperite 80 de plante de marijuana, peste 17 kilograme de droguri gata de vânzare, 530 de grame de hașiș, material pentru ambalare și suma de 1.000 de euro numerar, bani presupuși a proveni din activități ilegale.

- Continuarea după publicitate -

Drogurile au fost confiscate, iar arestarea celor patru inculpați a fost validată de Tribunalul din Roma care le-a dat dispoziție să se prezinte la cazarmă, unde vor aștepta în arest preventiv să fie judecați pentru faptele lor.