Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de luni, 3 iulie, pe centura municipiului Gherla (județul Cluj), în localitatea Bunești, în urma căruia patru persoane au fost transportate la spital.

Potrivit publicației Dejeanul.ro, este vorba despre un microbuz de transport persoane care s-a răsturnat în afara drumului. Toți pasagerii au reușit să iasă singuri din vehicul, datorită faptului că au suferit doar leziuni ușoare.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Dejeanul.ro

La locul accidentului au ajuns de urgență două autospeciale de la Detașamentul de Pompieri Dej, o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean) Cluj pentru a acorda victimelor primul ajutor.

Un minor, o femeie și doi bărbați au fost transportați la spital pentru verificări medicale suplimentare. Toți au fost conștienți și au cooperat cu personalul sanitar.

Șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 43 de ani din județul Suceava, ar fi pierdut controlul asupra direcției vehiculului din cauza oboselii. Se pare că ar fi adormit la volan, potrivit reprezentanților IPJ Cluj.

- Continuarea după publicitate -

Autovehiculul a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe sensul de deplasare Cluj-Napoca-Dej. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ, ceea ce înseamnă că oboseala se face vinovată pentru acest accident rutier.