La Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, polițiștii de frontieră desfășoară o investigație în legătură cu o șoferiță cu dublă cetățenie, română și a Republicii Moldova, care a fost surprinsă conducând un ansamblu rutier, deși permisul de conducere pe care-l deținea nu-i permitea acest lucru.

În ziua de joi, 8 iunie, în jurul orei 09:20, o femeie în vârstă de 49 de ani, de cetățenie română și moldovenească, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iaşi pentru efectuarea formalităților de control în vederea părăsirii României. Femeia conducea un ansamblu rutier compus dintr-un microbuz și o remorcă, ambele cu o greutate totală maximă autorizată de 5.470 kg.

- Continuarea după publicitate -

După efectuarea verificărilor specifice  din timpul controlului la frontieră, polițiștii au descoperit că femeia nu deținea un permis de conducere valabil pentru categoria „E”, care era absolut necesar pentru a conduce acest tandem de vehicule.

În prezent, polițiștii de frontieră au inițiat o serie de investigații în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană ale cărei permis de conducere nu este compatibil cu categoria sau subcategoria din care face parte vehiculul respectiv.

După finalizarea cercetărilor, vor fi luate măsurile legale corespunzătoare.

- Continuarea după publicitate -