Wasifa Jan, o femeie de naționalitate indiană care zbura cu avionul pentru prima oară, a plecat luni, 31 iulie, într-o călătorie memorabilă cu o aeronavă aparținând SpiceJet, o companie aeriană ieftină din India.

După cum relatează publicația INSIDER, femeia plănuise să călătorească de la New Delhi în pitorescul oraș Srinagar din regiunea Jammu și Kashmir.

- Continuarea după publicitate -

Cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, soarta avea planuri diferite pentru ea. Fără să știe, evenimentele ulterioare s-au derulat în mod nefericit, conducând-o către o destinație neașteptată.

În timp ce stătea răbdătoare în fața porții de îmbarcare desemnată, femeia nu avea de unde ști că un șir de accidente era pe cale să aibă loc.

Zborul în care trebuia să se îmbarce a fost întârziat, ceea ce a distras atenția mai multor angajați din personalului de la sol al companiei aeriene.

- Continuarea după publicitate -

În loc să o ajute cu informații despre zborul inițial, au făcut o greșeală uluitoare. Fără să-și dea seama de eroare, ei au îndreptat-o ​​către un zbor cu o destinația îndepărtată, orașul Pune aflat la mii de kilometri distanță de destinația ei.

Aeronava la bordul căreia sa urcat a fost operată de același transportator, SpiceJet, ceea ce a făcut confuzia și mai mare. Femeia s-a așezat pe locul atribuit, fără să știe că drumul pe care urma să o parcurgă era complet diferit de ceea ce plănuise ea.

Zborul a decolat și ea s-a instalat comod pe scaun, așteptându-se să ajungă la frumusețea Srinagarului, dar nu ar fi bănuit niciodată ce urma să I se întâmple.

Abia după aterizarea în Pune, Wasifa și-a dat seama în cele din urmă de gravitatea situației. A fost uluită și șocată să coboare într-un oraș atât de departe de străzile fermecătoare din Srinagar.

Pune, o metropolă vibrantă, era fără îndoială și ea atrăgătoare, dar nu era destinația pe care femeia o așteptase cu atâta nerăbdare.

- Continuarea după publicitate -

Apelat la New Delhi, agentul ei de turism, Salem Ismail, a fost surprins de evenimentele nefericite care au avut loc.

El și-a exprimat uimirea față de lipsa de atenție a personalului companiei aeriene, care nu și-a recunoscut greșeala flagrantă și i-a permis femeii să se îmbarce pe zborul greșit.

Pentru a remedia situația, Wachubaaya Tours and Travels, în numele reclamantei, a contactat SpiceJet pentru a depune o plângere.

Au distribuit o captură de ecran a cărții ei de îmbarcare, evidențiind eroarea flagrantă care a dus la călătoria ei neașteptată. SpiceJet a recunoscut incidentul și a cerut prompt scuze pasagerei puse în dificultate.

Realizând gravitatea greșelii comise, SpiceJet a aranjat îmbarcarea imediată a femeii către Srinagar. De data aceasta, ea a călătorit cu altă companie aeriană, IndiGo, care i-a asigurat o călătorie lină și fără incidente.

- Continuarea după publicitate -

Deși povestea nefericită a Wasifei a atras atenția, nu a fost un incident izolat. Chiar în luna precedentă, un pasager care intenționa să călătorească din Scoția în Portugalia s-a îmbarcat pe zborul greșit și a ajuns într-un oraș departe de destinația sa.

Un alt pasager a împărtășit o experiență similară când a zburat din greșeală în Jamaica în loc de Jacksonville, Florida (Statele Unite).

Sursă foto: INSIDER