Wendy Hansen, o femeie de 47 de ani din orașul american Mitchellville (Iowa), s-a văzut nevoită să facă față unei succesiuni de tragedii imprevizibile care s-au desfășurat în decurs de numai 24 de ore, potrivit Daily Mail.

Împreună cu logodnicul ei în vârstă de 61 de ani, Russ Farnsworth, Wendy s-a angajat într-o serie de activități de rutină în acea zi fatidică de 2 iulie 2023, fără să știe de nenorocirile care aveau să se vină una după alta.

- Continuarea după publicitate -

De profesie contabilă, Wendy a descris vârtejul de evenimente care s-au abătut asupra ei cu o voce în care se simțea deopotrivă uluire și suferință.

„Lumea mea s-a întors cu susul în jos”, a mărturisit ea, povestind îngrozitoarele întâmplări ale acelei zile.

„Am trecut de la pierderea casei mele dragi, la pierderea devastatoare a iubitei mele motociclete, la revelația șocantă că am cancer – acele cuvinte, rostite de un străin care stătea în fața mea, mi-au sfâșiat inima”, a adăugat ea.

- Continuarea după publicitate -

Copleșită de aceste lovituri succesive, Wendy a simțit greutatea disperării apăsând asupra ei. Cu toate acestea, spiritul ei a rămas neclintit, fortificat cu o hotărâre neclintită de a se confrunta direct cu aceste necazuri.

Wendy și Russ se plimbau cu motocicletele lor când o notificare îngrozitoare a apărut pe ecranul telefonului unuia dintre ei.

Locuința lor fusese cuprinsă de flăcări, iar în interiorul acesteia rămăseseră prizoniere neprețuitele ei animale de companie.

Nu mai puțin de 27 de animale de companie în total, inclusiv trei animale exotice, trei câini și 21 exemplare de „sugar glider” (un oposum mic, omnivor, arboricol și nocturn).

Inundați brusc de un val de adrenalină și disperare, ei au gonit înapoi acasă, cu gândurile cuprinse de frică și angoasă.

- Continuarea după publicitate -

În graba ei justificată, lipsită de orice echipament de protecție, Wendy s-a ciocnit din neatenție cu un podeț întâlnit de-a lungul drumului, impact care a aruncat-o de pe iubita ei motocicletă marca Victory Magnum.

Durerile acute simțite în urma accidentului le-a ignorat total, înfruntând disconfortul de a urca pe motocicleta lui Russ și de a-și continua călătoria spre casă.

Ajunsă la locul unde odată a fost locuința lor, ochii lui Wendy au văzut o scenă devastatoare. Flăcările îi mistuiau casa, în timp ce zgomotul geamurilor de la ferestre care se spărgeau prin amabilitatea vajnicilor pompieri, îi ajungeau la urechi.

Deși atenuat de apropierea pădurii, mirosul neplăcut de fum persista în aer, accentuând parcă suferința pierderii lor profunde.

- Continuarea după publicitate -

Leziunile femeii au necesitat îngrijiri medicale imediate, drept pentru care a fost transportată de urgență la spital. Medicii, atenți în îngrijirea lor, au efectuat o tomografie pentru a evalua eventualele leziuni interne.

În mod cu totul neașteptat, această examinare medicală a descoperit o tumoare cuibărită în rinichiul ei – o descoperire chinuitoare care a dat un diagnostic de carcinom cu celule renale, o formă de cancer.

După toate cele întâmplate, Wendy se confrunta acum cu perspectiva de a fi supusă unei extirpări parțiale a rinichilor, cu tratamente suplimentare, cum ar fi chimioterapia, probabil în așteptarea rezultatelor unei biopsii.

În ciuda dificultăților aparent insurmontabile pe care le-a îndurat, curajoasa femeie și-a găsit alinare într-o întorsătură neprevăzută a destinului. Medicii, cunoscând succesiunea extraordinară de evenimente pe care a îndurat-o, au considerat-o o binecuvântare ascunsă.

Dacă nu s-ar fi întâmplat accidentul de motocicletă, boala ei i-ar fi schimbat total viața, deoarece ar fi rămas nedetectată până în etapele sale ulterioare, mult mai periculoase. „Acest accident de motocicletă”, au dezvăluit medicii, „doar ți-a salvat viața”.

- Continuarea după publicitate -

În mod tragic, infernul care le-a distrus locuința a revendicat nu numai posesiunile lor, ci și viața a șase dragi animale de companie. Originea incendiului a fost depistată pe o terasă sub care flăcările aprinseseră un rezervor de propan.

Astfel, Wendy și Russ, uniți în durerea lor, s-au trezit lipsiți de tot ce aveau cândva. În încercarea lor de a-și reconstrui viețile spulberate, ei locuiesc în prezent cu fiul lui Wendy, reașezând cap la cap fragmentele existenței lor de la zero.

În așteptarea provocărilor formidabile care vor urma, a fost creată o pagină GoFundMe pentru a ușura povara financiară a creșterii facturilor medicale și a procesului anevoios de reconstrucție a casei lor.

Determinarea de nezdruncinat a protagonistei acestor întâmplări și compasiunea celor care îi sunt alături vor servi drept piloni ai fundației, pe întreg parcursul acestei călătorii dificile către reînnoire și recuperare.

- Continuarea după publicitate -