Daniel Balaş, un tânăr care a renunțat la hainele preoțești după ce a făcut dezvăluiri din interiorul BOR (Biserica Ortodoxă Română) și a intrat în conflict cu superiorii săi, pare că s-a plictisit și de noua sa slujbă de șofer pe TIR.

După cum relatează România TV în urma unui videoclip postat de acesta pe Facebook, va deveni „planner” de curse internaționale pentru aceeași firmă de transport la care a lucrat ca șofer.

- Continuarea după publicitate -

Daniel nu a fost niciodată un adept al monotoniei, aşa că atunci când a simţit că ceea ce face nu-l mai împlineşte, a decis s-o ia de la capăt. Fostul preot a recunoscut însă că a avut nevoie de multă tărie de caracter să facă o schimbare radicală şi i-a încurajat pe cei care simt că s-au plafonat să scape de propriile bariere mentale şi să încerce altceva.

„A sosit ziua unei mari schimbări pentru mine. A sosit momentul în care voi pune în cui aceste chei, sper definitiv. Aşa cum am făcut alegerea să ies din BOR, aşa fac şi acum. O spun cu părere de rău, pentru că sunt îndrăgostit de acest bord, de această cabină, să mă plimb, dar am ales să fac altceva”, a mărturisit fostul preot.

Apoi și-a amintit anii petrecuți la volan, în cabina în care „am râs, am plâns, mi-am stors nervii, am înfruntat oboseala, m-am rugat”, ajungând la concluzia că a sosit momentul să renunţe la acel job, deoarece el nu s-a împăcat niciodată bine cu monotonia.

- Continuarea după publicitate -

„Când vine în viaţa mea, ajung la depresie. Eu dacă merg o săptămână pe acest drum, în următoarea schimb traseul. Vreau tot timpul ceva nou şi nu cred că sunt singurul. Şi e foarte bine, asta înseamnă evoluţie”, a adăugat el.

După părerea sa, puțini însă au puterea să facă această schimbare în viaţa lor: să schimbe jobul, orașul, prietenii toxici, deoarece este nevoie de multă tărie de caracter. „Mă uit, sunt oamenii plafonaţi, rămân acolo, se vaită, se usucă de la o zi la alta, dar ei continuă să meargă acolo, nu-şi gasesc nici liniştea, nici bucuria şi nici prosperitatea”, a explicat Daniel.

El va rămâne la aceeași companie, dar va lucra în alt mod, pe bani mai puțini. Va fi „planner” de curse, va sta în fața laptopului oriunde în lumea asta, doar să aibă internet, și va alege cursele pentru șoferii care trag la această companie. Nu va renunța la compania unde a lucrat ca șofer pentru că este foarte serioasă, dar își va schimba perspectiva, vrea să se descopere mai mult, să cunoască mai mult, să meargă în lumea largă, vrea să cunoască și alte culturi.

Va lua un rucsac în spate și „va pleca de nebun”, pentru că așa au făcut și apostolii. Și va vorbi despre Dumnezeu și cu El și prin El de oriunde în lumea asta. Asta își dorește fostul preot pentru viitor.

„Faceti schimbări în viața asta când simţiţi, nu ţineţi cont de nimic. Dumnezeu e cu mine, El mă protejează, mă ajută, El e prezent oriunde mă duc. El e prezent şi mâine. E acolo, ne aşteaptă. Nu mai staţi agăţaţi de nimic, rupeţi-vă barierele psihice şi veţi reuşi să evoluaţi”, a conchis viitorul „planner” de curse în finalul videoclipului său devenit viral.

- Continuarea după publicitate -