O femeie în vârstă de 77 de ani a decedat vineri, 23 iunie, în urma unui grav accident rutier în care a fost implicat un singur vehicul și care a avut loc pe DJ 103H, în localitatea Săcuieu din județul Cluj.

Potrivit monitorulcj.ro, polițiștii rutieri clujeni au fost alertați în jurul orei 12:35 și au ajuns imediat la locul accidentului.

- Continuarea după publicitate -
Mașina implicată în tragedie. Sursă foto: Monitorul de Cluj.

Acolo au constatat că un șofer de 78 de ani, care conducea mașina proprie dinspre Săcuieu către localitatea Scrind-Frăsinet, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare după un viraj la dreapta și a intrat cu viteză într-un cap de pod.

În urma coliziunii, pasagera din dreapta șoferului a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată timp îndelungat de echipajele medicale de urgență sosite, de asemenea, la fața locului.

Din nefericire, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare și medicii n-au putut decât să constate decesul acesteia. La locul accidentului, ISU Cluj a intervenit cu un echipaj SMURD și două autospeciale.

- Continuarea după publicitate -

Conform unei informări oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Ulterior, el a fost dus la spital pentru investigații aprofundate.