Pe 25 iulie, Peggy Jones și soțul ei Wendell tocmai terminaseră treburile cotidiene pe vasta lor proprietate de peste două hectare din localitatea americană Silsbee (Texas), potrivit publicației New York Times.

În mod neașteptat, un șarpe a căzut din cer și s-a înfășurat în jurul antebrațului drept al femeii. Intrată în panică, ea a țipat disperată după ajutor în timp ce încerca să-și desprindă șarpele.

- Continuarea după publicitate -

Dar șarpele s-a încolăcit și mai strâns în jurul brațului ei, iar femeia și-a dat seama că reptila era și ea o victimă a unui uliu care scăpase șarpele din gheare în timpul zborului.

Cu un penaj colorat în maro și alb, uliul a coborât să-și recupereze prada, atacând brațul femeii cu ghearele sale ascuțite. Lupta intensă a durat aproximativ 20 de secunde, lăsând brațul texancei zgâriat și învinețit.

Peggy Jones arată locul unde s-a petrecut incidentul

Soțul femeii i-a observat suferința și a dus-o de urgență la spital. Atacul a lăsat-o traumatizată pe Peggy, iar soțului ei i-a luat ceva timp pentru a înțelege bizarul eveniment.

- Continuarea după publicitate -

Deși Wendell nu a asistat la atac, un post de știri local a filmat un videoclip cu un uliu, despre care el credea că este același din incident.

Femeia atacată a primit îngrijiri medicale, inclusiv bandaje și antibiotice. Deși inițial se temeau de veninul șarpelui, din cauza simptomelor ei, medicii au stabilit că rănile ei au fost cauzate de ghearele șoimului. Din fericire, brațul ei nu s-a umflat și nu a arătat semne de otrăvire cu venin.

Două săptămâni mai târziu, Peggy încă mai avea răni deschise și vânătăi pe antebraț. Ea a primit sprijin la nivel global pe rețelele de socializare, unde oamenii i-au urat însănătoșire grabnică.

În ciuda coșmarurilor continue și a suferinței psihologice, femeia a rămas optimistă în ceea ce privește recuperarea ei fizică.

Soțul ei a explicat că coșmarurile ei recurente au fost probabil rezultatul atât al întâlnirii cu uliul și șarpe, cât și al unei experiențe anterioare în care un șarpe a mușcat-o cu doi ani în urmă.

- Continuarea după publicitate -

Coșmarurile texancei au variat de la retrăirea înfricoșătorului incident, până la scenarii bizare care implică șerpi. Ea a recunoscut că are probleme cu pofta de mâncare și somnul, iar uneori strigă după ajutor în somn.

După ce a mai fost mușcată de un șarpe, ea a dezvoltat o teamă sporită față de orice semăna cu un șarpe.

Totuși, Peggy se considera norocoasă că a supraviețuit atacului dublu. Ea a găsit mângâiere în grija persoanelor care au încurajat-o pe rețelele de socializare.

Incidentul incredibil a lăsat-o cu cicatrici fizice, traume psihologice, precum și o nouă apreciere pentru imprevizibilitatea vieții.

- Continuarea după publicitate -

Surse foto: Wikimedia Commons, New York Times