Un bărbat înarmat cu o sabie a amenințat și atacat mai multe persoane aparținând unor familii cu copii, care sâmbătă, 26 august, se aflau la un picnic la marginea pădurii din apropierea comunei Arbore din județul Suceava.

După cum relatează publicația locală ȘtiriSuceava.Net, agresorul a spart geamul unui autoturism cu sabia, cioburile acestuia împrăștiindu-se pe bancheta din spate unde stăteau copii, a tamponat un autoturism cu duba pe care o conducea și i-a amenințat cu moartea pe participanții la picnic.

- Continuarea după publicitate -

Evenimentul s-a produs sâmbătă seara la marginea pădurii dinspre localitatea Volovăț, în zona izvorului Șipote Comandă, unde câteva familii prietene ieșiseră la un picnic.

Aceștia au venit la pădure cu cinci mașini în care erau părinți și zece copii. Dintr-o dată, au fost atacați de un bărbat nervos care a venit cu o dubă și le-a spus că drumul și terenul îi aparțin. Însă nu era nimic împrejmuit și nici măcar semnalizat cu un indicator că ar fi o proprietate particulară.

Persoanele atacate au sunat imediat la 112, dar polițiștii au ajuns cu mare întărziere, sub pretextul că ar fi participat la alte intervenții.

- Continuarea după publicitate -

Sosirea polițiștilor nu a calmat spiritele, după cum se vede în filmarea făcută de un martor al incidentului, agresorul continuând amenințările chiar de față cu oamenii legii care n-au fost capabili să-l calmeze.

Persoanele agresate au fost invitate la sediul secției de poliție abia după câteva ore de la primul apel la numărul de urgență 112, pentru a depune plângeri împotriva agresorului.

Sursa foto: ȘtiriSuceava.Net

- Continuarea după publicitate -