CafeBar Denymar este unul dintre localurile ascunse printre străzile înguste ale orașului spaniol Almeria (comunitatea autonomă Andaluzia). Această unitate confortabilă, situată în apropierea celebrei arene de lupte cu tauri, oferă o selecție largă de feluri de mâncare, inclusiv specialitățile gustoase din bucătăria românească.

După cum relatează publicația locală Diario de Almeria, CafeBar Denymar este o afacere de familie, condusă de Elena Roxana și fiul ei Victor Marian, care au planuri de extindere în viitorul apropiat.

- Continuarea după publicitate -

Cei doi intenționează să deschidă un local nou, un pub, care să păstreze același nume: Denymar. Numele combină prenumele copiilor Elenei: Marian, partenerul și colegul ei de muncă, și Denys.

Preparatele românești, de obicei mâncăruri calde, variază în funcție de sezon, dar există întotdeauna ceva disponibil, cum ar fi delicioasele chifteluțe.

Nu te poți opri din a savura carnea sa rafinată amestecată cu roșii, o adevărată încântare pentru clienții localului, potrivit jurnaliștilor Diario de Almeria

- Continuarea după publicitate -

Este de remarcat orarul CafeBar-ului, conceput special pentru cei care se trezesc devreme. De la 5:30 dimineața, localul este deschis pentru cei care au nevoie să înceapă ziua cu energie. Totuși, duminica rămâne închis.

Elena pune accent pe calitatea produselor sale și se mândrește cu serviciul personalizat pe care îl oferă clienților săi. Mama și fiul sunt deschiși la sugestiile și opiniile clienților și se străduiesc să le ofere o experiență unică.

În timpul Târgului Taurin (un festival local anual caracterizat prin lupte și alergări de tauri pe străzi), localul este plin de oameni din toată Spania care vin aici dornici să guste carne de taur, una dintre specialitățile locului. Ei susțin că sunt singurii din zonă care o fac.

Unul dintre avantajele și curiozitățile acestui bar este că oferă diferite sisteme de beneficii și reduceri. Au carduri VIP, unde dacă aduci trei persoane cu tine, nu va trebui să-ți plătești băutura consumată. De asemenea, dacă aduci mai multe persoane, vei primi o invitație specială de curtoazie pentru încă o zi.

- Continuarea după publicitate -

Au și un card de bere, care îți dă dreptul la o bere gratuită după ce consumi șase. Au și un card de mic dejun, unde după ce ai savurat zece mic dejunuri, următorul este prin amabilitatea casei.

CafeBar Denymar  este un loc în care poți respira o atmosferă de familie, ideal pentru a savura o masă copioasă, un mic dejun delicios cu marea sa varietate de sandvișuri, sau pur și simplu să bei câteva băuturi cu prietenii.

De asemenea, este un loc potrivit pentru a merge cu copiii și a te bucura de un timp plăcut petrecut în familie.

- Continuarea după publicitate -