Un român de 34 de ani și soția sa de 29 de ani au fost atacați duminică, 25 iunie, în cartierul Steintor din orașul german Bremen de un grup de bărbați mascați. Se spune că au fost folosite cuțite și instrumente de lovire, cum ar fi bâtele de baseball. Românul a fost transportat la spital cu răni grave, potrivit publicației germane Ostfriesen Zeitung.

În jurul orei 21:20, cuplul de români stătea în BMW-ul lor care staționa pe Wielandstrasse când mai multe mașini cu numere de înmatriculare străine au oprit și din ele au coborât câțiva indivizi mascați care au început să lovească brusc BMW-ul cu diverse obiecte, cum ar fi bâte de baseball și șipci de lemn.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit martorilor oculari, unul dintre atacatori avea chiar și un topor la el. Românul atacat a fost ulterior scos din mașină, lovit și înjunghiat cu un cuțit. În cele din urmă, acesta a reușit  să fugă pe o altă stradă, Helenenstrasse, împreună cu soția sa.

Alertate telefonic, serviciile de urgență i-au acordat imediat primul ajutor, apoi salvatorii l-au dus la spital cu răni grave, inclusiv prin înjunghiere. Mascații au fugit cu mașinile lor, iar căutările care au fost inițiate imediat de polițiștii germani au fost fără succes.

Ofițerii de la criminalistică au început și ei cercetările de fond. Potrivit primelor declarații ale soților de naționalitate română, atacatorii ar fi fost conaționali ai celor doi.

- Continuarea după publicitate -

Serviciul penal permanent al Poliției din Bremen acceptă orice informații ale incidentului de duminică seara de la eventuali martori la numărul de telefon: 0421 362-3888.