Un accident rutier teribil a avut loc în Ploiești, în noaptea de duminică spre luni, 3 iulie, între un autoturism și o motocicletă și a dus la rănirea gravă a doi tineri în vârstă de 19 și 17 ani.

Potrivit informațiilor oferite de publicația locală Observatorul Prahovean, incidentul s-a petrecut în jurul orei 23:30, pe strada Mărășești.

- Continuarea după publicitate -

Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a constatat că un bărbat de 28 de ani conducea un autoturism marca BMW pe strada respectivă, îndreptându-se către zona de Vest a municipiului Ploiești.

Din motive încă necunoscute, autoturismul a intrat într-o motocicletă care se deplasa în aceeași direcție, la ghidonul căreia se afla un tânăr de 17 ani.

Impactul a dus la proiectarea motocicletei într-un autoturism care staționa în dreptul unui imobil, iar BMW-ul a fost aruncat într-un stâlp de iluminat.

- Continuarea după publicitate -

În urma coliziunii, conducătorul motocicletei și pasagerul din spatele acestuia au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la Spitalul Județean din Ploiești pentru a primi îngrijiri medicale.

De asemenea, un pasager de 21 de ani din autoturismul implicat în accident s-a prezentat ulterior la spital, datorită unor dureri la piciorul drept, și a rămas internat pentru investigații suplimentare.

Atât motociclistul, cât și șoferul BMW-ului au fost supuși testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În plus, conducătorul autoturismului a fost testat și cu aparatul Drugtest. De asemenea, rezultatul a fost negativ.

Reprezentanții IPJ Prahova au declarat că ancheta continuă, iar polițiștii rutieri depun eforturi pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

- Continuarea după publicitate -