Destinul s-a încheiat tragic pentru doi tineri îndrăgostiți, Augustin de 21 de ani și Andreea de 19 ani, care în noaptea de joi spre vineri, 30 iunie, au avut un accident rutier în care a fost implicată numai mașina în care se aflau.

După cum relatează România TV, tânărul aflat la volan a încercat să-și impresioneze iubita, apăsând brusc pedala de accelerație.

- Continuarea după publicitate -
Imagine de la locul accidentului. Sursă foto: romaniatv.net

Într-o curbă periculoasă însă, el a pierdut controlul direcției mașinii, iar vehiculul s-a izbit violent de un stâlp electric, apoi a ricoșat într-o mică gheretă aflată pe trotuar.

Acest tragic accident s-a petrecut pe șoseaua Alexandriei, în apropiere de localitatea Bragadiru, aproximativ la miezul nopții. Impactul a fost devastator, potrivit martorilor.

Fragmente din caroseria mașinii s-au împrăștiat pe asfalt, un stâlp de electricitate a fost doborât, iar peretele unei gherete amplasate în apropiere a fost complet distrus.

- Continuarea după publicitate -

Cu puțin timp înainte de accident, camerele de supraveghere din zonă au surprins șoferul în timp ce rula cu viteză pe șosea.

La volan se afla Augustin, iar lângă el era Andreea, iubita sa. Cei doi se plimbau prin oraș, iar băiatul încerca să impresioneze fata prin viteza cu care conducea.

În timpul coborârii de pe podul care leagă Capitala de orașul Bragadiru, într-o curbă ușoară, mașina a părăsit carosabilul din cauza vitezei excesive. S-a izbit de un stâlp apoi s-a răsturnat și s-a oprit în gheretă.

Imagine de la locul tragediei. Sursă foto: romaniatv.net

Zgomotul puternic produs de impactul vehiculului cu stâlpul de electricitate a atras atenția mai multor persoane care au ieșit imediat pe stradă să vadă despre ce este vorba.

„A venit cu viteza de pe pod. A intrat în parapet și a aterizat cu roțile în sus. Am coborat din bloc. Venise Poliția, sălvările, decarcerarea”, a povestit unul dintre martori.

- Continuarea după publicitate -

În scurt timp, la fața locului au ajuns și părinții șoferului, șocați și având și ei nevoie de asistența medicilor. Niciunul dintre cei doi tineri îndrăgostiți nu purta centura de siguranță.

Stâlpul electric căzut a împiedicat intervenția promptă a pompierilor, care au trebuit să aștepte echipa de electricieni pentru deconectarea energiei electrice.