Agenții poliției federale germane au arestat sâmbătă, 25 noiembrie, un român de 36 de ani, căutat cu un mandat de arestare, la Gara Centrală din orașul Karlsruhe (landul Baden-Württemberg).

După cum relatează publicația Presseportal, verificarea conaționalului nostru a relevat că împotriva sa existau două mandate de arestare pentru încălcarea Legii asigurărilor obligatorii. Bărbatul a reușit să plătească amenda de 715,50 euro și astfel a evitat să fie trimis într-o instituție de corecție.

- Continuarea după publicitate -

În după amiaza zilei de duminică, 26 noiembrie, o patrulă a poliției federale a verificat un alt cetățean român în Gara Centrală din orașul german Mannheim (landul Baden-Württemberg), potrivit aceleiași publicații Presseportal.

În timpul verificării s-a dovedit că pe numele său exista un mandat de arestare. Bărbatul era căutat de Parchet pentru furt. În vârstă de 49 de ani, conaționalul nostru nu a putut să plătească amenda cerută și a fost trimis într-o unitate de corecție pentru o pedeapsă de 30 de zile de închisoare.

Sursa foto: Flickr

- Continuarea după publicitate -