Un autoturism Dacia în care se aflau trei români a fost implicat într-un accident rutier petrecut vineri, 11 august, în jurul orei 17:15, pe autostrada germană (Bundesautobahn) 210 la kilometrul 15.5, în direcția Kiel, în dreptul localității Felde (landul Schleswig-Holstein).

După cum relatează publicația news.de, mașina implicată în accident a rămas în cele din urmă pe acoperișul terasamentului. Doi dintre conaționalii noștri au reușit să iasă din vehiculul avariat cu leziuni minore.

- Continuarea după publicitate -

Ei au declarat chiar la locul accidentului că în vehicul se mai afla o persoană, dar aceasta a fugit peste terasament după producerea accidentului.

Imediat poliția federală a demarat căutarea persoanei dispărute, atât cu drone, cât și cu elicoptere de salvare, dar efortul depus a fost zadarnic, deoarece nicio altă persoană rănită nu a putut fi găsită.

Potrivit primelor informații, din motive care nu au fost încă clarificate, Dacia a virat brusc de pe carosabil spre dreapta și a rulat împotriva terasamentului și s-a rotit, astfel încât în final a ajuns pe acoperișul acestuia.

- Continuarea după publicitate -

Ambii ocupanți ai Daciei, găsiți la fața locului, se aflau în mod semnificativ sub influența băuturilor alcoolice. Deoarece ambii au fost considerați potențiali șoferi, le-au fost prelevate probe de sânge după ce au fost duși la un spital din apropiere cu răni ușoare.

Stația de autostradă a poliției din Neumunster caută în prezent martori sau denunțători ai acestui accident care au putut observa accidentul și pot oferi informații despre numărul real de persoane din mașina Dacia.

Dacă cineva are informații relevante, este rugat să contacteze stația de autostradă a poliției Neumünster la numărul de telefon: 04321-9452520.