Doi tineri polițiști de 23 și respectiv 24 de ani, soț și soție, activi în cadrul IPJ Cluj, și-au pierdut viața într-un tragic accident petrecut duminică, 25 iunie, pe DN1-E60 în localitatea Șaula (județul Cluj).

Potrivit infohuedin.ro, soții Ghiran erau proaspăt căsătoriți și se deplasau spre Oradea pentru o zi de relaxare, la bordul unui autoturism Renault cu numere de Vaslui.

- Continuarea după publicitate -

Din nefericire, ei și-au găsit sfârșitul în acel moment fatidic în care autoturismul condus de soț a intrat în coliziune cu o autocisternă la ieșirea din localitatea Șaula.

Sursa foto: Info Huedin

Ana Maria Ghiran lucra la Serviciul Personal din IPJ Cluj iar soțul său era încadrat la o structură specială din cadrul aceluiași inspectorat de poliție.

Purtătorul de cuvânt al ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) Cluj a declarat: „La data de 25 iunie, în jurul orei 08:20, autoritățile au fost alertate cu privire la un accident rutier produs pe DN1-E60, în localitatea Șaula, comuna Izvoru Crișului”.

- Continuarea după publicitate -

„În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani, din județul Vaslui, se deplasa cu autoturismul în direcția Oradea și, la kilometrul 522+300 m, într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și o cisternă, condus de un cetățean ucrainean în vârstă de 51 de ani”.

„Cu mare tristețe, echipa medicală care a sosit la locul accidentului a constatat decesul tânărului de 23 de ani și al pasagerei în vârstă de 24 de ani, care se aflau în autoturism. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a indicat o valoare negativă”, a declarat ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare, iar traficul în zonă a fost blocat în ambele sensuri o bună perioadă de timp.

Cei doi tineri, realizați atât în plan personal, cât și profesional, au căzut pradă vitezei neadaptate la condițiile de drum și în loc să se bucure de viață, sunt pregătiți pentru a fi înmormântați creștinește la nici o lună de când și-au unit destinele.

- Continuarea după publicitate -