Un tragic accident de circulație a avut loc duminică, 18 iunie, pe DJ 101A în județul Prahova, în localitatea Cărbunari, de pe raza comunei Poienarii Burchii.

În jurul orei 11:30, un autoturism condus de un șofer de 43 de ani a intrat pe contrasens și a izbit frontal un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr de 23 de ani, în care se mai afla un pasager de 21 de ani.

- Continuarea după publicitate -

După cum relatează publicația locală Observatorul Prahovean, ambii șoferi au murit pe loc, iar pasagerul de 21 de ani a suferit răni grave și a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Floreasca din București.

Sursa foto: Pro TV

Deși a suferit un traumatism cranio-cerebral şi unul toraco-abdominal, tânărul era conştient atunci când a fost preluat de echipajul medical SMURD.

Motorul unuia dintre cele două vehicule a fost aruncat la câţiva metri distanţă în urma teribilei coliziuni, potrivit datelor oferite de agenții Polliției Județene Prahova.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Pro TV

Surse apropiate anchetei au comunicat că în momentul tragicului accident, bărbatul de 43 de ani, originar din Dâmbovița și aflat la volanul unuia dintre cele două autoturisme implicate, era dat în urmărire de Poliția Română.

Aceleași surse au dezvăluit faptul că dâmbovițeanul se afla sub investigație într-un dosar de viol, în care victima era o adolescentă de numai 13 ani.

Duminică dimineață, într-un gest cutremurător, acesta și-ar fi anunțat familia prin intermediul unui mesaj transmis de pe telefonul mobil că are de gând să își pună capăt zilelor.

În urma alertei date de apropiații săi, Poliția a demarat imediat căutările. Au existat informații că individul se afla pe teritoriul județului Prahova, ceea ce a generat o amplă acțiune de căutare în întreaga zonă.

Din nefericire, un tânăr nevinovat și-a pierdut viața, iar al doilea a fost grav rănit pentru simplul fapt că au avut ghinionul să se afle în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit.

- Continuarea după publicitate -