Un tragic accident rutier a avut loc în sud-estul Ungariei, când o mașină cu numere de înmatriculare românești condusă de un cetățean din Republica Moldova, a scăpat de sub control și a provocat moartea unui minor și rănirea altor cinci persoane.

Potrivit publicației Daily News Hungary care citează comunicatul poliției din județul Bács-Kiskun, accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 1 august, când vehiculul a virat de pe autostrada M5 și s-a răsturnat într-un șanț în jurul orei 6:03.

- Continuarea după publicitate -

Mașina înmatriculată în România transporta șapte migranți către Occident când s-a produs nefericitul incident. Cauza exactă a pierderii controlului direcției a rămas deocamdată necunoscută, potrivit publicației maghiare Röviden.

În urma intervenției la locul accidentului, autoritățile maghiare au închis parțial autostrada în apropierea localității Lajosmizse, ceea ce a dus la întreruperi în trafic. Polițiștii le-au cerut șoferilor care circulau pe M5 vigilență sporită și un plus de răbdare în zona respectivă.

Sursa foto: Röviden

- Continuarea după publicitate -