Un grav accident rutier a avut loc luni, 17 iulie, pe DN 22, în apropiere de localitatea Sibioara, situată în comuna Lumina din județul Constanța.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului au avut de suferit patru persoane, una dintre ele fiind încarcerată, potrivit Dobrogea TV.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Dobrogea TV

Mai multe echipaje de intervenție au fost mobilizate de autorități.

La locul accidentului au intervenit o autospecială de tip SMURD B, apoi Stația de Pompieri Midia-Năvodari, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Detașamentul pentru Pompieri-SMURD „Slt. Fripis Marius Daniel”, cu un echipaj de descarcerare, precum și un elicopter SMURD.

Sursa foto: Dobrogea TV

Pompierii de la ISU Dobrogea au găsit în locul coliziunii patru victime dintre care una încarcerată dar conștientă. Celelalte trei victime au fost, de asemenea, conștiente și cooperante. Toate au fost asistate medical la fața locului.

- Continuarea după publicitate -

O tânără de 17 ani și o femeie de 47 de ani au fost transportate cu ambulanțele la spital. Un bărbat de 47 de ani a fost urcat într-o ambulanță SMURD, iar persoana încarcerată, un bărbat de 65 de ani, a fost preluat de elicopterul SMURD. Ambii au fost transportați la spital.