O întâmplare neobișnuită s-a petrecut recent în stațiunea spaniolă Lloret del Mar, situată pe Costa Brava de pe malul Mării Mediterane (comunitatea autonomă Catalonia), așa cum relatează publicația italiană CorriereTV.

O caracatiță și-a lipit ventuzele tentaculelor sale de spatele unui turist și nu mai voia să se desprindă, în ciuda încercărilor turistului de a o dezlipi.

- Continuarea după publicitate -

Videoclipul continuă să facă senzație pe TikTok unde a devenit rapid viral, fiind vizionat de milioane de utilizatori ai acestei rețele sociale.

Publicat pe TikTok de utilizatorul CristianCastagna7, videoclipul arată o caracatiță care „atacă” un înotător din spate și nu-i mai dă drumul.

- Continuarea după publicitate -

„Când caracatița se îndrăgostește de tine și nu mai vrea să plece niciodată”, se precizează în subtitrarea clipului video. Comentariile nu au întârziat să apară.

„Dacă aș fi fost eu, aș fi strigat mai tare”, a comentat cineva.

„Aș fi plâns și țipat tot timpul”, a mărturisit alt utilizator.

„Aș fi avut un atac de panică urmat de un colaps complet”, a adăugat alt utilizator din grupul majoritar al utilizatorilor speriați de cefalopod.

Altcineva, căruia îi plac fructele de mare, a conchis: „aceasta merge cu cartofi”, în timp ce un fan al tatuajelor a comentat: „a recunoscut cerneala rudelor sale”. VIDEO aici:  https://www.tiktok.com/@christiancastagna7/video/7251974484960267547

- Continuarea după publicitate -