În vara anului 2021 a avut loc o poveste deconcertantă și înjositoare, petrecută în localitatea italiană San Gregorio nelle Alpi din provincia Belluno (Veneto).

După cum relatează publicația „il Dolomiti”, un bărbat s-a făcut vinovat de fapte de cruzime față de două animale nevinovate, respectiv doi asini de sexe diferite.

- Continuarea după publicitate -

Din fericire, abominabilele fapte ale individului au fost descoperite de proprietarii legitimi ai patrupedelor, care nu au ezitat să-l denunțe. Dar, iată ce s-a întâmplat vineri, 30 iunie, în timpul ședinței de judecată!

Acuzația este terifiantă: bărbatul ar fi supus asinii unor „acte de tortură” și ar fi avut un „comportament inacceptabil” împotriva animalelor, provocându-le acte sexuale nefirești.

Inculpatul chiar a introdus o mână în organele genitale ale femelei, pentru ca apoi să efectueze un fel de „masturbare” asupra masculului prin palparea testiculelor acestuia.

- Continuarea după publicitate -

Aceste declarații de-a dreptul șocante au fost făcute de Parchetul Belluno împotriva unui bărbat cu domiciliul în localitatea San Gregorio nelle Alpi, după cum a dezvăluit publicația italiană Gazzettino.

Inimaginabila poveste a ajuns vineri, 30 iunie 2023, la Tribunalul Belluno, dar s-a încheiat cu un acord pentru o negociere a sentinței și aplicarea unor pedepse alternative. În consecință, nu va exista niciun proces și, din fericire, detaliile acestei povești mizerabile vor rămâne ascunse.

Practic, bărbatul a pătruns pe proprietatea altcuiva la data de 16 iulie 2021 și, probabil sub influența alcoolului, a decis să comită această oribilă maltratare asupra celor doi asini. Totuși, acest dezaxat a fost surprins în flagrant de proprietarii de drept ai animalelor, care nu au ezitat să îl denunțe imediat.

Parchetul a efectuat cercetări aprofundate, reconstituind cele descrise mai sus. S-a mers ulterior în instanță, dar inculpatul, de comun acord cu avocatul său, a ales să pună capăt cazului printr-un acord de recunoaștere a vinovăției.

În plus, atât timp cât proprietarii animalelor nu s-au constituit ca parte civilă în proces, cu siguranță cazul va fi închis.

- Continuarea după publicitate -