Un bărbat de 29 de ani din localitatea Dumbrăvița (judeţul Timiş), care conducea un skijet pe suprafaţa lacului unei balastiere situate în apropierea localității Zăbrani (judeţul Arad), a murit pe loc după ce a fost decapitat de un cablu metalic ce era ancorat de un utilaj deasupra apei, potrivit publicației Știrile PRO-TV.

Tânăra de 22 de ani, din Timișoara, care se afla în spatele tânărului pe skijet a fost rănită ușor și dusă la spital pentru mai multe investigații medicale. Tânărul se afla într-o excursie în județul Arad împreună cu un grup de prieteni, toți din județul Timiș.

- Continuarea după publicitate -

IPJ Arad a informat: „În ziua de 19 August a.c., în jurul orei 16:40, prin SNUAU 112 a fost sesizat un incident pe suprafaţa de apă a unei balastiere din zona Zăbrani. Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din Jud. Timiş, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident”.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru omor din culpă, iar trupul decapitat al bărbatului a fost transportat la unitatea medicală SJML Arad, pentru efectuarea necropsiei. La locul accidentului a intervenit și un echipaj de scafandri, din cadrul ISU Arad, pentru a găsi capul victimei.

Sursa foto: Știrile PRO-TV

- Continuarea după publicitate -