În seara zilei de vineri, 25 august, o serie de trei apeluri similare au ajuns la numărul de urgență 112 într-o perioadă de numai trei ore, în care trei femei au povestit cum au trăit niște experiențe îngrozitoare de agresiune sexuală și tâlhărie.

Așa cum relatează publicația Știrile PRO-TV, toate cele trei incidente au avut loc în incinta ascensoarelor a trei blocuri din Sectorul 6 al capitalei.

- Continuarea după publicitate -

Primele victime, două femei în vârstă de 27 și respectiv 38 de ani, s-au trezit agresate sexual de către un bărbat neidentificat chiar în lifturile blocurilor unde locuiau. În plus, una dintre victime a fost deposedată de suma de 150 de lei.

În cel de-al treilea caz, similar cu primele două, agresorul nu numai că a săvârșit fapta condamnabilă, ci a furat geanta femeii de 33 de ani care conținea un laptop, lăsând victima atât agresată sexual, cât și jefuită.

Rapid, oamenii legii au reușit să stabilească identitatea presupusului făptuitor, un bărbat de 45 de ani. Acesta a fost reținut și transportat la secția de poliție pentru a fi audiat.

- Continuarea după publicitate -

Ancheta în desfășurare este condusă de ofițerii Serviciului de Investigații Criminale Sector 6, care cercetează trei acuzații de „agresiune sexuală” și două capete de acuzare de „tâlhărie”.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 supraveghează aceste proceduri. De asemenea, s-a aflat că inculpatul este recidivist. Eliberat din închisoare exact acum un an pentru tâlhărie, acum riscă o pedeapsă cu închisoarea mult mai drastică.

Sursa foto: Știrile PRO-TV