Miercuri, 14 iunie 2023, un apel la numărul de urgență 112 a alertat autoritățile cu privire la un accident rutier grav în localitatea Teliucul Inferior. Un autoturism care circula pe DJ 687 E a derapat și s-a scufundat în râul Cerna, după cum relatează replicahd.ro. Un bărbat a murit și o femeie a fost dusă la spital.

Imediat, echipa de pompieri de la Detașamentul Hunedoara a intervenit în regim de urgență la locul indicat, folosind o autospecială echipată cu modul de descarcerare, sprijinită de un echipaj SMURD. Serviciul de Ambulanță județean și elicopterul SMURD Caransebeș au fost, de asemenea, mobilizate pentru a participa la misiune.

- Continuarea după publicitate -

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat că cele două persoane din autoturism, un bărbat și o femeie, rămăseseră încarcerate, iar șoferul era în stop cardio-respirator.

Pompierii au reușit să extragă victimele din mașină, acestea fiind ulterior preluate de echipajele medicale de pe ambulanță. În vârstă de 67 de ani, femeia a primit primul ajutor la fața locului și a fost transportată imediat la cel mai apropiat spital de către Serviciul de Ambulanță.

În ciuda eforturilor depuse pentru resuscitare care au durat o oră, bărbatul în vârstă de 65 de ani nu a reacționat în niciun fel și a fost declarat decedat la fața locului de către medicul echipajului SMURD.

- Continuarea după publicitate -

Această tragedie rutieră aduce cu sine un sentiment de tristețe și condoleanțe pentru familia și prietenii celui decedat, iar recuperarea și îngrijirea femeii rănite rămân prioritățile echipei medicale.