Șoferul în vârstă de 64 de ani al unui autoturism marca Audi, care circula pe Șoseaua București la ieșirea din Buzău către Brăila, a decedat în seara zilei de sâmbătă, 24 iunie, în urma unui accident rutier produs chiar de el. În mașină mai erau patru pasageri din localitatea Costești, cu vârste între 15 și 18 ani.

După cum relatează publicația locală Reporter Buzoian, sexagenarul venea de pe Șoseaua Spătarului și se îndrepta către municipiul Buzău.

- Continuarea după publicitate -

El a intrat în giratoriul de la stația Lukoil cu viteză mare (aproape 100km/oră), ceea ce l-a făcut să piardă controlul volanului, doborând la pământ mai multe indicatoare rutiere, înainte de a lovi un autoturism Dacia Spring parcat pe trotuar.

Sursa foto: Reporter Buzoian

În urma impactului cu Dacia Spring, Audi-ul a deviat spulberând pur și simplu gardul fabricii Ductil Buzău în curtea căreia s-a oprit după ce s-a răsturnat.

Șoferul a murit pe loc, în timp ce ceilalți patru pasageri aflați în Audi au ieșit pe picioarele lor din bolidul avariat.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Reporter Buzoian

Mai multe echipaje de la SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean) Buzău și SMURD au sosit de urgență la fața locului, alături de polițiștii rutieri de la IPJ Buzău.

Tinerii pasageri au suferit leziuni multiple și după ce au beneficiat de primul ajutor oferit de personalul medical de pe ambulanțe, apoi au fost transportați la Spitalul Județean Buzău.

Din fericire, proprietara Daciei Spring nu era în mașina sa în momentul coliziunii, fiind la cumpărături în Drăgaica, târgul din apropiere.

- Continuarea după publicitate -