Un accidentul teribil a avut loc duminică, 16 iulie, pe Autostrada Vestului (A1), la ieșirea spre comuna Margina din județul Timiș. Un TIR a acroșat patru autoturisme în care se aflau 10 adulți și un minor.

După cum relatează alba24.ro, șoferul TIR-ului a pierdut controlul asupra direcției din motive încă necunoscute și a intrat în plin în mașinile care circulau cu viteză redusă din cauza aglomerației.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Alba24

La locul accidentului au intervenit pompierii din Făget. În urma coliziunilor violente dintre TIR și cele patru autoturisme, o femeie a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată cu ambulanța SMURD către Spitalul Orășenesc Făget.

ISU Timiș a declarat:

„La ora 13:11 am fost solicitați să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI și de prim-ajutor în urma unui accident rutier produs pe A1 km 428 (ieșire la Margina). A fost alertată Stația de Pompieri Făget și trimiși la locul intervenției opt subofițeri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD”.

- Continuarea după publicitate -
Sursa foto: Alba24

„În accidentul rutier au fost implicate un autotren și patru autoturisme, cu 11 persoane, dintre care, 10 adulți și un minor. În urma evenimentului, o persoana de sex feminin a fost transportată de ambulanța SMURD către Spitalul Orășenesc Făget”.

Un pompier care mergea cu mașina proprie spre București, fiind în timpul său liber, a intervenit cu un extinctor după ce din portbagajul unei mașini a început să iasă fum.

Sursa foto: Alba24Polițiștii de la Biroul Autostrăzi al IPJ Timiș au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Continuarea după publicitate -