Marți, 19 septembrie, a avut loc un accident rutier pe autostrada germană din localitatea Bestwig, în jurul orei 15:25, care s-a soldat cu trei persoane rănite.

După cum relatează publicația 112-magazin.de, un șofer român, în vârstă de 47 de ani, și-a condus duba în traficul din sens opus, din motive necunoscute, și a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus.

- Continuarea după publicitate -

În urma impactului, șoferul român și pasagerul său au suferit leziuni ușoare. Un bărbat de 37 de ani, din Brilon, care conducea mașina în traficul din sens opus, a fost și el rănit ușor. Toți cei implicați în accidentul rutier au fost tratați la fața locului de salvatori și duși la spitalele din apropiere.

Șoferul dubei a fost bănuit că se afla sub influența băuturilor alcoolice și, eventual, a altor substanțe narcotice. Ofițerii de la secția de poliție Meschede au luat șoferului român o probă de sânge în urma căreia s-a dovedit că a consumat alcool și droguri.

Conaționalului nostru i-a fost confiscat permisul de conducere. Accidentul a produs pagube materiale importante, mai ales că în urma coliziunii dintre cele două autovehicule a fost avariat și un autoturism parcat pe marginea drumului.

- Continuarea după publicitate -

În timpul procedurilor post-accident efectuate de polițiști, autostrada federală din Bestwig a fost parțial închisă. Au fost întreruperi în trafic ceea ce a creat ambuteiaje. În acest caz, ancheta a fost preluată de Comisariatul Poliției Rutiere germane.