Un accident rutier mortal a avut loc vineri, 7 iulie, în orașul Ploiești, pe str. Gh. Gr. Cantacuzino, în zona denumită Podul Înalt, la ieșirea din Ploiești spre DN72 către Târgoviște.

Un microbuz în care se aflau șapte persoane, condus de un tânăr de 23 de ani, a intrat în coliziune cu un motociclist care a fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator, potrivit publicației Observatorul Prahovean.

- Continuarea după publicitate -

Echipajele de urgență ajunse la fața locului au efectuat imediat manevrele de resuscitare. Motociclistul nu a putut fi identificat și a fost transportat în stare gravă la spital, unde a decedat a doua zi.

Din primele cercetări, șoferul microbuzului nu a acordat prioritate motociclistului care ar fi împrumutat motocicleta de la un prieten. Șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cei șapte pasageri care se aflau în microbuz au refuzat transportul la spital, potrivit ISU Prahova. „Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a informat IPJ Prahova.

- Continuarea după publicitate -