Un grav accident de circulație s-a produs duminică, 10 septembrie, la kilometrul 522 al drumului național Atena-Evzone, în localitatea grecească Paionia Kilkis (regiunea Macedonia Centrală), soldat cu decesul a patru persoane, potrivit publicației locale Hellas.

În jurul orei 6:30 dimineața, în dreptul satului Aspros, un autoturism în care se aflau patru persoane s-a ciocnit frontal cu un autocar care venea din sens opus, coliziune în urm căreia autocarul s-a răsturnat într-un șanț adânc de 2,5 metri de pe marginea drumului.

- Continuarea după publicitate -

În tragicul accident rutier a fost implicată și o mașină care mergea în direcția Evzonus. Din autoturism au fost scoase trei persoane inconștiente și o persoană grav rănită, în timp ce ocupanții autobuzului nu au suferit răni grave.

Sursa foto: Hellas

În autobuz se aflau 81 de persoane, dintre care 23 au fost duse, ca măsură de precauție, de ambulanțele EKAV la spitalele din apropiere, 18 în Kilkis și cinci în Ippokrateio, în Salonic. La fața locului au intervenit 18 pompieri cu șase autospeciale.

Din păcate, cei patru ocupanți ai autoturismului nu au supraviețuit, potrivit anunțului făcut de purtătorul de cuvânt al departamentului de poliție din Macedonia Centrală (EL.AS).

- Continuarea după publicitate -

„Astăzi (10 septembrie 2023) la aproximativ 6:30 a.m., la kilometrul 521 al autostrăzii Atena-Salonic-Evzona, un vehicul în care se aflau 4 persoane s-a ciocnit frontal cu un autobuz turistic în care se aflau 81 de persoane și apoi un al doilea vehicul care transporta o femeie străină cu copilul ei minor s-a ciocnit cu primul autovehicul, soldându-se cu rănirea mortală a celor 4 ocupanți ai primului vehicul și transportul cu ambulanțele EKAV a 49 de persoane care se aflau în autobuz și a celor 2 pasageri ai celui de-al doilea vehicul, în spitalele din Kilkis și Salonic. O cercetare prealabilă a cauzelor exacte ale accidentului este în curs de desfășurare de către Compartimentul de Poliție Paionia”, se arată în anunțul făcut de EL.AS.