Cinci persoane rănite au fost găsite de salvatori în urma unui grav accident rutier petrecut vineri, 21 iulie, pe DN 7, în apropierea localității Milcoiu (județul Vâlcea), potrivit publicației locale Gazeta Vâlceană.

Șoferul de naționalitate bulgară al unui autoturism a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute încă, și s-a izbit de un cap de pod cu o violență care pur și simplu a aruncat motorul vehiculului la câțiva metri.

- Continuarea după publicitate -

Printre victime se numără doi copii minori, de 11 și respectiv șapte ani, precum și o femeie însărcinată care a fost preluată de un elicopter SMURD, potrivit ISU Vâlcea.

Un purtător de cuvânt al IPJ Vâlcea a declarat: „Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că, un bărbat, cetățean bulgar, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Milcoiu, ar fi pierdut controlul volanului, intrând într-un cap de pod”.

- Continuarea după publicitate -

„În urma impactului a rezultat rănirea a 5 persoane (3 adulți și 2 minori), care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”.