În dimineaţa zilei de duminică, 9 iulie, pe DJ 109F, Tg. Lăpuş – Răzoare din județul Maramureș, chiar la ieşirea din oraşul Tg. Lăpuş, a avut loc un accident rutier în care  a decedat o persoană.

După cum relatează vasiledale.ro, Raul, un tânăr de 25 de ani din localitatea Fântânele a fost surprins şi accidentat mortal de un vehicul al cărui şofer a fugit de la locul accidentului.

- Continuarea după publicitate -

Tânărul se distrase la discoteca din oraș însă nu se știe motivul pentru care se afla la ora patru dimineața în acea locație, deoarece el locuia în partea opusă a orașului Tg. Lăpuş.

Raul lucra în domeniul construcțiilor pentru o firmă din Satu Mare, venind acasă numai la sfârșit de săptămână. La ora 4:35 a.m. a fost găsit de un localnic fără suflare, căzut în mijlocul drumului. Acesta a dat imediat alerta la 112.

Elemente din caroseria autoturismului au fost aruncate la o distanță de zeci de metri, iar viteza cu care victima a fost surprinsă de vehicul pe carosabil nu i-a oferit nici o şansă de supravieţuire, potrivit salvatorilor care au ajuns primii la fața locului.

- Continuarea după publicitate -

Ulterior, filtre ale poliţiei au fost făcute pe toate drumurile din zonă, în speranţa că va fi descoperit șoferul vinovat, care nu a oprit la locul accidentului şi nici nu a anunţat accidentul de circulație.

Traficul rutier a fost restricţionat pe un singur sens în zona respectivă.

Poliţiştii de la IPJ Maramureș au vizionat zeci de camere video de supraveghere, amplasate în regiunea Ţării Lăpuşului, pentru a lua urma şoferului vinovat.

Cu sprijinul administratorilor discotecii din Tg. Lăpuş, unde victima a fost peste noapte, poliţiştii au observat un bărbat care a urcat într-un vehicul de teren, care a fost surprins puțin mai târziu de o altă cameră de supraveghere amplasată chiar la ieşirea din oraș.

În acest fel, polițiștii au ajuns în localitatea Vima Mică, unde l-au reținut pe şoferul fugar aproximativ la ora 14:00. Acesta a fost dus inițial la sediul Poliției din Tg. Lăpuş pentru audieri, apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

- Continuarea după publicitate -